En Tisdag

Tränade idag :) Det var gutt!

K-fest på torsdag, så jävla bra!! Kommer bli såååå bra! Med Fiona och Titti bland annat :)

Har plockat blommor utomhus och sådär till skolarbetet imon;)
 

Idol börjar idag, det blir bra och roligt:P





smile!

Vi har gått snart en vecka och det är skönt även om det är jobbigt! Sen har jag bara haft en lektion denna veckan ^^

Varit med Fiona idag, jag har gjort en blomma som jag satte på hennes dator :P sen gjorde jag en tejpblomma :)

Imorgon ska jag ha filmkväll, hos titti tror jag med fiona och bull. Titti är såklart med också :)

jag är lycklig, för att livet är så förbannat bra just nu!

Skolstart?! =)

Skolan började igår och det känns bra :)
Kanske inte så roligt.. men ändå, skolan är ändå bra, alla kompisar och allt :)
Sen tycker jag om mitt schema så otroligt mycket, florist saker typ tre dagar i veckan, kan det bli bättre? :D
Men idag är jag ledig och på torsdag är jag ledig :P

Jag spelade match igår, mina ben är paj =/ Har sträckt mig i mitt vänstra bakre lår och så har jag förbannat ont ovanför mitt högerknä =/ Men det går över..

Fiona är bäst, för att vi lyssnar på varandra och för att det inte finns någon som är bättre än du!





köpenhamn

Idag börjar skolan. Ska bli kul :) Men ändå inte.. Börjar itne förrens klockan ett så kan sitta här och slöa i några timmar :D det är bra :P fast ska till Titti sen, vi ska cykla enr på stan emelie ska möta oss med :)

Igår avr jag i köpenham.. vi var på tivoli det var jätte kul :) åkt en massa, hoppas vi drar dit i december ;) sen var det en tjej som hde gula converse med måttband som snören ^^

Fiona och Titti är lite bättre än alla andra :)

=)

Det är torsdag, jag och Fiona hade tänkt åka ner på stan :) Ikväll ska jag träna som jag brukar göra på torsdagar, har ont i foten och i knät, men det är sånt som man får stå ut med! Jag ska tvinga lillebror att hjälpa mig emd akvariumet också :)

Igår kväll var bla. ange och jag på travet :P Vi hade bilbingon.. ange är så jävla knäpp gjorde bort sig typ 4 ggr ;) hade problm med att säga 24 så hon i högtalaren sa "vad sa du lillla gumman?" inöfr alla så jväla kul :P I början muppade sig anges prat grej, så hon fick säga mo 150 ggr :P hahahahaha!!

Augusti brukar alltid vara fint och varmt och så.. men det här är höst skit bajs väder!

Jag saknar dig bull och jag hatar ditt knä. För det är ditt knäs fel att vi inte träffas så ofta! Men det borde bli ändring på det :)

Life is beatiful

Ibland är livet förbannat bra  =) och det är så det ska vara!
 
Skolan börjar om sex dagar och det ska bli så himla kul! Kul att hålla på med blommor på ett annat sätt än på jobbet i skolan behöver man inte tänka så mycket! Träffa Linda och Emelie :) Jag har inte träffat dom på hela sommaren!!! =/ Lina och jag har träffats en del och det är tur det :D

Snart ska jag jobba, hoppas alla får en bra dag!

<3 johan

En dålig vänsterfot

Igår spelade jag fotbolls match mot Smedby vi förlorade med 1-0.. Orättvist, en typisk 0-0 match! Jag skadade foten. Igår kände jag inte så mycket, idag kan jag knappt gå och stödja mig på den! Det gör så jävla ont! Dessutom har jag fått utslag av mina benskydd.. Det ser hemskt ut och kliar! Mina fötter kommer dö den här hösten, fotsullorna börjar redan protestera! Efter den här idiotiska förlusten mot Smedby känner jag att våra chanser att gå upp i division 4 försvann rätt snabbt =/ Men trots att jag klagar så mycket nu är fotboll det bästa i livet :D

Idag ska jag på släktträff.. kan nig bli kul eller as tråkigt det märks!

Adios

Gbg, var så totalt bäst :)

Göteborg är en underbar stad. Jag ska bo där, så är det bara :) Var där med Fiona, Becka och Manda över helgen vi shoppade en massa och såg på bio på fredagen, she's the man. Den var jätte bra kan bero på att jenny är rätt förtjust i romantiska komedier! =)

På lördagen shoppade vi ännu mera, sen så var vi på "where the action is" vi såg Millencolin, Backyard babies, The Hellacopters och C.army. Millencolin var absolut bäst, så himla bra :)

På söndagen så var vi i botaniska trädgården det var jätte fint, jag och Fiona tog en massa bilder :D

En underbar helg tjejer, det gör vi om =)


Mormor

Ibland blir jag fundersam på hur livet är. Min mormor har alltid avrit jätte pigg, hon har alltid haft stora problem med astma vilket ahr gjort att hon har avrit väldigt allgisk mot bland annat blommor, damm och all soters rök hennes astma har bara blivit värre. Hon har haft två hjärtattacker vid den andra gav läkaren henne en spruta som träffade en nerv som på något sätt gjorde så att hennes ena ben inte fungerar längre, hon måste vila det jätte mycket och kan inte gå långt.

Dom har handikapptillstånd på parkeringsplatser dom har nyligen sålt husvagnen för att mormor inte orkar och för att dom ändå måste åka till Lenhovda två ggr i veckan på sjukgymnastik dom letar efter ett annat boende, huset är för stort för dom två och mormor kommer knappt upp på övervåningen, risken finns att hon hamnar i rullstol inom kort.

Mamma sa att mormor ligger på lasarettet nu det var något med hennes ben. På ett sätt blir jag så orolig och rädd samtidigt är jag så van vid att hon ligger på sjukhus och att hon mår dåligt. Min största rädlsa är den dagen då jag msåte gå på hennes begravning förhoppningsvis dröjer det många år till men vem vet det kan komma fortare.

Mormor är bara 75 och hon är så himla pigg och så viktig för mig! Jag kan inte förstå hur morfar orkar, han måste uppoffra så mycket för han är så himla pigg och glad. Han ställer upp för henne så himla mycket med allt. Han har börjat sköta hemmet något han aldrig har gjort förrut och han skjutsar henne överallt, det kallar jag riktig kärlek.

Foten gör ont

Min höger fot gör ont =/  Gjorde något på träningen igår... typ på foten! Men förhopnningsvis går det över, gör ont när jag går det är det som är jobbigt!!

Helsingborg, ett sorts äventyr

Jag har varit i Helsingborg det var mycket trevligt :) Ska ladda upp bilder på bilddagboken när jag har fått dom av David/Linn :) Var där med Linn, David och Anna! Handlade en massa tre tröjor och lite annat :) Sen var vi i Danmark med, tur för dom som bor i Helsingborg :) Vi ska göra om det igen nästa år så är det bestämt och så ska det bli! =) Om ni är i Gbg fika på Ebbas fik! Det är skit gott och allt :)

Jag har kommit på att när det ska hända saker är det jag och Linn som bestämmer saker, när det är i "andra" kretsar så är det jag och Fiona, alltså för det mesta jag och Fiona, vi är bäst på att planera och bestämma :) TÄr med Fiona nu och innan träffade vi Becka och Manda och planerade Gbg!

Det låter som om Fiona gråter, fast hon skrattar och skriker typ :P Allt får typ en ny innebörd ;)

Vet ni att på Fredag åker jag till Gbg med Fiona, Becka och Manda och det ska bli så jävla kul!!!!! :D :D :D :D

 Titti kommer hem imon, Johan kommer hem på söndag :)