frida

Efter en och en halvtimmes massa prat kommer Frida på att hennes parkeringstid går ut så vi springer till hennes bil i regnet, jag sitter kvar där en halvtimme, sen kommer hn på att hon måste hem och jag får cykla he i ösregnet :P Det var verkligen superdupermysigt :) Vi har bokat in fika igen om två veckor, vi var inte tysta en minut :P haha :)

höstigt :)

jag är på topp idag :)
idag ska jag:
ringa Fiona
köpa ett par innegympaskor på stan
fika med frida
träffa emelie äta hos henne och testa ett danspass på friskis
hem och sova.

:) blir en bra dag! Blidde inget gbg till helgen men vi tar det en annan helg! När fiona flyttat dit kan jag åka dit hur mycket jag vill :D det ni!  sen tar det bara + timmar och då är man där på ett ögonblick :) hihi



i lördags från inflyttningen

 

När jag slutat jobbet var det bara hem och baka :P
två goda äppelpajer :) folk ville tom ha receptet, känner mig stolt :D

 

Tog med denna lilla söta från jobbet :)



Pappa och mamma kom förbi med min farmors servis som jag fick i inflyttningspresent :) Tack <3 
 

Bakade även johans favorit kärleksmums :)

 

Yes box, :)

 

Så här såg man ut!
Skojorta :monki
skärp: hm

 

ser ni den supersöta rosetten där bak? :) johans farmor trodde det hade fastnat toalettpapper där bak :P
Tack för den!

 


Tog fram kameran när alla skulle gå, lite lagom småfulla :P
louise, mamma, pappa, jonas och anders

 

Fick en ursnygg spade av louise :)

 

anette, louise, anette och mamma
 

Jag bara älskar denna :) Fick av johans farmor och farfar :)



av johans familj fin fin :) Fick även presentkort på audio video så nu har johan köpt sitt surroundljud :P + en typ disktrasa :P

blev en trevligkväll :)

från i fredags

 
 

Vi åkte till Lidl köpte saker vi inte hade för väldigt lågt pris!!
Sen åkte vi hem till johan och mig och så började jag och fiona baka pizza :)
Fiona fixar degen :)


 

Mumsigt värre!

 

Ser ni vilket mästerverk :)



Johan var iaf glad :P haha tack för en trevlig kväll :)

tisdag = ledigt = fullt upp

godmorgon här kommer massa bilder hagla in idag.. är ju lite dålig på att lägga upp när det väl händer :P

Ska ut och fotogfera hösten om en suntd, efter 10 ska jag ringa Fiona .. ^^




trötttrötttrött

hej, är så seg idag fruktansvärt :P men stänger om en stund! :D Då ska jag hem och äta stinas kyckling med ris :) mums! Kanske ska man ut på en liten promenix ikväll med? om det inte regnar vill säga :P

jag är sugen på att åka till gbg, så ska ringa min fina vän imon för hon jobbar nog ikväll...

Vem vet kanske blir det så på lördag? vore mysigt!


<3


måndag

Hade supermysig dag igår :) Film, godis sen kff de vann med 2-1 mot elfsborg :D smguld nästa? :D ska gå på resten av hemma matcherna så är det bara :)  KOm hem såg filmen flood rätt bra och verklighetstrogen :)
Var hos Emelie efter matchen och drack te :) mysigt var det att värma sig även om johan knappt kunde ta i tekoppen :P

idag blir det jobb, roligt :) Matinhandling ikväll.. blir bra, även fast jag varken ska äta hemma tisdag eller onsdag :P


<3


söndag

godeftermiddag :)
gårdagskvällen var trevlig, även om alla drog helt plötsligt vid 10.. utom min familj som stannade kvar för att diska :P Vi tror det beror på att johans lillasyster tyckte hennes pappa var för full :P haha min pappa och johans var rätt så fulla, pappa började svamla när han skulle gå :P sen har alla lyckats byta skor, eller männen :P När pappa skulle gå fans det bara ett par miniskor kvar så han fick låna av johan ;) Fick en supersnygg staty av johans farmor som jag bara älskar! Visar bild någon dag :) + lite annat.. bilder kommer!

Idag har vi bara slappat, sen en film ätit mat och godis :) grävt halva det andra landet så snart är det färdigt där ute :) Gutt känns det! Kl 18 är det kff elfsborg, superviktig match! Hoppas på storpublik :) vädret är ju underbart så det borde ge några extra! Har ni en fin söndag? :)

trevligt

blir nog en vanlig lördag trots allt :) folk kommer så ojämt på lördagar, stänger om 40 min då blir det hem och göra två äppelpajer och kärleksmums :) Man måste ju bjuda på lite när det kommer hem folk :P 15 personer blir vi ikväll, treligt värre får man hoppas :)



lugnt som en filbunke

behöver jag säga att det är dött idag. Jäkla skördefest snor ju ALLA kunder, haft två sen jag öppnade funny.. jaja, pratade med johan nyss han har gjort rätt mycket känns skönt då kanske man an ta det lugnt i eftermiddag innan alla kommer :) nice nice!

lördag

Åt supergod pizza igår, vi är bäst på att laga iaf jag och Fiona fick ju inte så mycket hjälp av boysen :P slänger upp bilder imon :) sen såg vi cloverfield lite specill film , slutade lite konstigt på något sätt.. aja :) Kul var det igår iaf!

Idag är det jobb igen, jag hoppas johan hinner städa och fixa lagom tills jag är tillbaka.. mycket som ska göras innan kvällen.. hoppas ni får en finfin lördag :)


pizza ikväll

lugnt idag, mycket lugnt! ska bli kul ikväll iaf :) Men dagen har gått förvånansvärt fort! :)
2 år 2 månader idag <3

fredag



Dessa två fina ljusstakar köpte jag på indiska i tisdags, passar prefekt :)



Visst blev det fint i köket, precis som jag ville ha det :D




Fredag idag då, igår blev en lång dag avr helt slut efter jobbet åkte hem till Danielsson åt god kyckling tacos mums :) sen såg vi idol och så handlade vi på maxi inför helgen, sen bums hem till sängen :P

Idag blir det jobb igen :) sen ska vi vara med Fiona och Filip ikväll :) vi ska baka pizza och kanske hyra någon film? :) blir bra iaf! Hoppas ni får en underbar fredag i detta fantastiska väder :)

<3

dagens



dagens
klnäning - hm
strumpisar - åhlens!

Jag älskar dtrumpbyxor, älskar älskar älskar :)

torsdag

nu ska jag till nyöppnade stadium med emelie :) sen blir det jobb! ska visa bilder på våra fina hyllor i eftermiddag och så måste jag visa de söta glaslyktorna :) blir hem tilll johan ikväll! ha en underbar dag :)

<3

SOOOL







Helt enkelt underbart väder :)
Jag lyssnar på giftig med mange schmidt det påminner mig om tunisien ett år sedan nu!

Har varit en bra dag, pratat med Linn några timmar, värt mycket <3 Efter att ha väntat på Jonas en timme så gick vi och köpte till Daniel :) Nu ska jag hjälpa Johan att borra sen blir det träning!

<3

dagens





dagens
klänning - cubus
strumpisar - åhlens

från i fredags pics

 

Från i fredags, förfest hos mig och j :) kul var det och mycket folk kom det :P



Jag och Fion <3

   

sockersöta som få :)



denna bilden får avsluta kvällen, haha :P dimmigt men kul :P
jens, filip, fiona, johan och jag :)
tack för en kanonis kväll :)

onsdag

Godmorgon :) gick upp vid sju med johan åt frukost gick och sov vaknade tio nu är jag sådär jobbigt seg :P Ska iväg till stan om en stund och träffa Linn <3 vi ska äta lunch på  cafe dream :) Kl halv 3 ska jag och jonas gå runt och leta födesledagsåpresent. Sen blir det hem och laga mat sen träning :) vi ska handla idag med tills på lördag, som tur är har maxi öppet till tio :D
( mormor var mycket piggare och det gjorde mig SÅ glad :) )



Börjat plantera nu, fina anemoner :D



gräs.. heter typ cortex..



och kärleksört, det komemr bli fint! Vår kära granne, kom med nybakade bullar igårkväll :)
Tack för det <3


jag kommer

även om jag vet att vi kommer träffas igen och även om jag tänker se till så att vi fortsätter vara bästa vänner så kommer jag sakna dig något alldeles sjukt mycket :( Du är den bästa vän jag har. Bäst bäst bäst.
Även om jag vet att det måste bli så här så kommer jag sakna

tisdag och mormor

hej hopp, idag ska jag till mormor och morfar väntar på att mamma ska ringa så att hon komma och hämta mig :) Kommer nog hem lagom till kvällsmaten :P haha eller det är väl jag som får laga den :P Ikväll ska det bli promenad och sen idol och maria wern :) blir bra!
vad ska ni göra idag? :)

dagens outfit



mina nya fina skor :)
skodig



kofta/klänning - gina tricot
strumpbyxor - åhlens

<3

måndag

hej, mycket lugnt idag.. folk väntar väl på skördefesten denna vecka brukar som vanligt vara död.. men men :)
Veckoplangering är rätt full!

Tis:
Åka till mormor och morfar <3 kvällen fri :P
Ons:
träffa Linn lunch på stan :) träffa Jonas 14.30 köpa present till Daniel träna på kvällen!
Tors:
Jobba, hem till Johans familj
Fre:
Jobba, sen fritt
Lör:
Jobba, kvällen inflyttnigsfest släktingar
Sön:
fritt, ta det lugnt? lär nog inte bli så :P

haha, har ni en bra dag? :)

helgen dårå



Förlåt för extremt dålig uppdaterin, fast jag varnade för att jag skulle ha fullt upp hela helgen... i fredags var det palace jag hade skitkul :) Var mest med en elin pelin <3 Sen så träffade man Frida där inne och vi ska ta en fika någondag och snacka massa det gjorde mig glad! kvällen var toppen iaf! Även om det kom typ 10 fler till förfesten än vad vi planerat, vissa var ju lite konstiga så jag fiona, filip mfl. drog in till sovrummet :P

Lördags då.. såg daniel spela match sen så drog vi ner på stan gick runt och kollade på kläder och drog in på new yorker där han köpte en tröja. sen åt vi på graffiti rikgit mysigt var det! Sen tog vi bussen till Jonas match, han spelade inget men de vann och är klara för kval till div. 3 :) På kvällen tog jag och johan det lugna fisken, såg en film jag däckade halv 11 :P så blev inte mycket film där..

Söndag: såg om filmen till frukost, sen började vi att gräva i trädgården :) är färdiga med halva grävningen så ikväll ska vi nog fylla i jord och så :) Grannen (den lilla tanten) blev glad att vi gjorde något med trädgården :P Anette och Anders kom förbi och tittade på lägenheten (johans föräldrars vänner) sen åkte vi ner och kollade på kff i kylan! de förlorade på straffar, och det var väl inget skönspel men det var fight :P När vi kom hem åkte jag och tränade på sämsta medel puls passet någonsin! Såg en film när jag kom hem och sen nanade vi :)


Johan tycket det var kallt :P


Jag hade klätt på mig bättre :)


Göteborgs klack!



och slutligen huvudläktaren :)


idag ska jag jobba ( slänger in dagens outfit ikväll, känner mig som en pepparkaka :) ) sen blir det inhandling av mat och sen en film :) Sen tänkte jag ringa min bästa vän och snacka skit! Ha en kanondag :)

<3

eftermiddag och soool

hej alla fina :) Har ni sett att det är SOOOL ute :D Gud vilket bra humör man bli på :) Slutade dessutom tidigare så nu blir mdet mys en timme, sen mat sen göra sig iordning halv 8 kommer det lite folk! Efter det blir det palace :D och jag år så himla laddad!!

I helgen händer mycket :)
Lördag: sover hos johans föräldrar ( de är i gbg) ska se daniel spela fotboll, gå på stan med daniel åka till bergavik möta upp johan se jonas spela. Sen gå hemmåt :P äta och slappa :)

Söndag: 
Börja gräva min rabatt :D kl 15 blir det fotboll, kff- gbg och 19 träning, någon som vill häna på medel/puls? :)
ha en toppenkväll!

Kanske slänger in kvällens outfit!

<3 

igår och dagens

godmorgon :)
igår var en bra dag, jobbade blev helt slut, hade mycket på jobbet som sagt! Idga börjar jag en timme tidigare.. vi har en speciell kista! Ska bli kul, hoppas bara att planen med att sätta dit allt fungerar :) Igår var familjen här! De kom med chokladbollar och äppelkaka, mums filibabba :) sen såg vi på kalmar, de vann med 1-0 heja heja heja :D glad blev man :) Helgen blev även helt planerad, hade tänkt ha en lugn helg och fixa mde vår uteplats istället blir det stan med daniel  och två fotbollsmtacher på lördagen.. på söndagen blir det lite med uteplatsen kff kl 15 och träning 19.. helgen kommer gå fort :P Ikväll blir det palace :) ha en underbar dag!!



dagens:
skjorta -hm
halsband- costa outlet
jeans - zara

<3

dagens



Klänning - ellos



armband: från fiona my best friend <3

Nu ska jag till jobbet, ha en toppendag :)

bilder



Jag i tisdags på promenaden :) finfint!



Hjärta, höstfärger! vad tycker ni?



vackert!

träning

Snart stänger jag då ska jag träna med bull :) Emelie ska också träna så idag blir det mycket folk man känner :D haha
tjingeling

eftermiddag

hejhopp :) mycket på jobbet idag kulkul, två hjärtan, en krans ett antal dekorationer och sorgbuketter + en rolig kista :) Kul dag, håller på med ett hjärta idag i underbara höstfärger, lägger upp bild ikväll :)
Ska bli gutt med träning, är laddad till tusen som alltid :)

<3

regnigt

har ni sett det underbara vädret ute? regnet bara öser nu.. kul att cykla till jobbet och bli dygnsur!
Men det är sånt man får ta..
Igår var jag hos mamma och pappa hela kvällen rätt mysigt, men det känns som om man fortfarande bor hemma när man är där haha :) Blir nog inget Lund imon trots allt för mormor får nog komma hem imon eller på fredag :D och då åker jag och mamma hem till dom på tisdag istället :)

Efter jobbet blir det träning sen ska jag mysa med Johan resten av kvällen, han kommer ju hem idag :D då slipper jag sova själv om nätterna och det gör mig väldigt väldigt glad :D



haha, snacka om flin :P

inflyttningspresenterna :)

 
från nilla,micke och my                            från emelie och lina :)
+ två noblesseaskar :)                              massa mysigt :D
 
sopkvast med skyffel :) finfin!
från fiona och fille

 

skål, diskborste och disktrasa               katt som dörrstopp :P
från titti, ange, robban och danne           från jens

inflyttningfesten i pics



Jag och johan vi var värdinna och värd :)


det blev en del chips och godis :)



Fille och Nilla :)



Titti, Ange, Emelie och jag :) <3


Häng i soffan, fiona, fille, rp och my :)



haha, vi avslutar med denna :D glada var vi och kul var det, tack för alla presenter och att ni kom <3

fulldag :)

Håkan är igång i datorn :) ska leta reda på min sensaste skiva måste ligga hemma någonstans..
Idag är jag ledig och det är så HÄÄÄR skönt :)
jag har:
varit på ikea, (den jäkla skohyllan finns fortfarande inte och leveransdatum är okänt, grr)
varit på citygross
fixat så att jag är ledig på torsdag ( ska häla på min älskade mormor som ligger på sjukhuset i lund med mamma)
pratat med Fiona, (som just nu är i norge)
pratat med Johan (som är i växjö)
jag ska:
gå ut och ta en långpromenad,
göra kycklingsallad,
åka hemhem, tillbringa kvällen där, ta med mina vinterjackor :D

Bra dag va? :)
Just det här kommer dagens outfit, rensar bland bilderna från inflyttningsfesten kommer idag :)





tröja- jc
jeans- gbg minns inte vart

<3

lördag och söndag :)

Blev ingen uppdatering igår...  haha, hade fullt upp :P Vaknade halv 10 , johan åkte och köpte frukost och hyrde en film :) Sen myste vi i soffan, kl 2 åkte vi hem till johan och åt. Kl 3 spelade Daniel fotboll, de vann med 3-1 och jag var glad att han fick spela hela matchen förutom 5 min då.. :P haha Sen var vi hemma hos Johans föräldrar hela kvällen, det var mysigt :) Nu har Johan åkte igen.. men men han kommer hem igen på onsdag :)
Ikväll ska jag träffa Emelie! :D

Lördagen då.. det var kul eller jag hade väldigt kul! Vi var rätt mycket folk eller så där 15-20 personer! Mycket prat, och flummande, Fiona och fille gick sist efter att vi hade suttit och snackat en stund :) Jag och emelie var nostalgiska (heter det så? :P ) vi lyssnade på Håkan och de flesta fyllde fältet :P haha tack var en super inflyttningsfest och tack för alla finfina presenter! Slänger upp bilder någon dag :)



Lördagens outfit
Klänning - gina tricot

godnatt

tack för en superfest <3 berättar mer imon :) nu ska vi sova godnatt

lördag

snacka om snabb dag :) stänger om en timme, känns kanon :) Har varit en bra lördag försäljningsmässigt och det är bra! Jag är superladdad för kvällen! :)

Har ni märkt hur kallt det är ute... 8 grader.. i mitten av september!?
usch

mysigt





Igårkväll hade jag fullt upp :)
Tvättade massa kläder, stäade halva lägeheten, har vardagsrummet kvar!
Sen kom Fiona och Nills förbi en liten stund :)
Jag bakade även en äppelpaj som jag och johan åt senare!

<3

dagens




Dagens:
Jeans HM
kofta Zara
linne hm
halsband ur och penn


Godmorgon :) jag älskar min nya frisyr mitt hår känns så himla fräscht :)
Jobbar idag, blir nog en lugn lördag dåligt väder med så ingen vill gå ut!
Idag blir en bra dag, ikväll är ju inflyttningsfesten :D ska bli så himla skoj!
Efter jobbet kommer Fiona och Filip sen ska iaf jag och Fiona handla till ikväll :)
Vad grabbsen ska göra det vet jag inte :P Runt sjutiden kommer folket :)


dagens

har tid över, det är skönt när ens pojkvänn går upp två timmar tidigare då vaknar man själv och får mycket mer tid öve till annat :) Här kommer dagens!





svårt att ta bild när allt är svart!
klänning - HM
leggins - lindex
diadem - forver 21
armband - syns inte, men har två olika tjocka i rosa :)

<3

godmorgon :)

Himla mysigt att sova bredvid den man älskar <3 sovit bra inatt!
Fick upp gardinerna igår, yipee :D känner mig glad, ikväll ska pappa komma förbi igen och fixa tavlorna och förhoppningsvis hyllorna i köket :) det blir nog bra! Det är grått idag, grått och blåsigt!
Kör på svart och mitt fina rosett diadem, lägger in ikväll!
Detgga gjorde vi igår på jobbet

  

Visst blev det läckert :)

lockigt idag


Lockigt idag :) vad tycks? jag trovs bättre i lockigt hår :)
haha men det är ju vda jag brukar ha :)

Skulle ta outfit bild men min kamera är sjukt knäppt, ska nog byta batteri, men har iaf en skjortklänning idag, skitfin från ellos! :) Johan är och hämtar Jonas på tåget för han är snäll <3 När han kommer blir det mysmysmys! Ha en bra dag :)

imonkväll blir det tvättning för hela slanten! ;)
och jag ska baka en äppelkaka imon!

glömde ju berätta

var ju med fiona och filip igår vi såg fotbollen :) sen berättade fiona att nya top model kommit ut säsong 11 så var ju tvungen att se första avsnittet innan de åkte hem, trevlig kväll igår :) och sverige vann med 2-1 det gjorde susen!

torsdag

hejhopp, ny dag idag :)jobb står på chemat, slänger upp en dagens outfit ikväll, Johan kommer hem idag det gör min dag :) det betyder att jag inte behöver lägga massa kuddar i sängen så att jag inte ser dörren( jep är mörkrädd och det suger)

träning nästa

hej, har ätit och torkat golven :) känner mig stolt! Nu laddar jag för träning ska bli riktigt kul :D det bästa är att man är så slut efteråt! Efter träningen ska jag skynda mig hem, fiona och filip kommer på besök, vi ska se fotbollen ihop :)
Hoppas ni får en bra kväll!
Imon kommer min älskade prins hem <3


hejhopp



titta min goda kättförssås från igår som jag ska äta senare idag :)
Har varit på stan med Bull alltid lika kul och trelvigt :) Skönt att få prata av sig ibland! Vi åt på graffitti och så gick vi runt i alla butiker :) Jag hittade en röd svart randig sak som jag ska prova igen när jag känner för det, men jag ska nog ha den på mig på lördag :)  

Ikväll ska jag träffa Fion men nu ska jag sätda lägenheten :)

<3 tjao

ny frisyr :)





Ny frisör ni får tycka vad ni vill men jag tyckte det blev dösnyggt :)
hihi, kommer dock inte ha det såhär platt i fortsättningen :P

<3

eftermiddag

lagade väldigt god köttfärsås :) skulle kunna somna nu är helt slut.. han nästan städa hela lägeheten idag med bara torka golvet kvar :D jag känner mig stolt :)

<3

tisdag

hej hopp :) tisdag eftermiddag eller dag :P Jag har varit på blomsterlandet, köpt massa lökar för 250 kr det lbev tulpaner, påskliljor, pingstliljor, snödroppar, krokus de vanliga liksom :) Men ska handla massa mer senare, vi börjar nog gräva vårt land nästa vecka, ska ju hämta jord imon från jobbet, 5 säckar :) haha mina penagr bara försvinner :P Var på maxi också, handlade för 300 så nu har vi mat för resten av veckan och det känns bra :) Har packat upp alla flyttlådor, ska bara rensa bort det sista, vi behöver mer förvaring men blir väl bättre när vi orkar hämta johans skrivbord och så :)

Hinner nog inte städa färdigt idag får ta det imon lillebror har ju beställt mat till kl 3 :P

ha en bra eftermiddag :)

Pratade förresten emd Fiona innan, hon gjorde mig glad :) för jag sak träffa henne på imonkväll och hon ville hjälpa mig handla till lördag chips och sånt där ni vet :) tummen upp för bästa vänner <3

promenad


Denna fina utsikt har man från ett utsiktstorn i området :) superfint!

 
Två gröna coola blad :)

Jag är väl alltid snygg när jag är ute och promenerar



Mysigt :)

Har som sagt varot ute och gått i 45 minuter känner mig stolt :) Nu sitter jag här och ser på extreme home makeover är helt slut! Är väldigt tomt att vara själv men men han är hemma igen på torsdag, fick reda på att johan ska iväg i början av nästa vecka med i tre dagar men sen hoppas jag det är slut på det saknar min toss för mycket!

Veckans planering:
Tisdag: städa, vattna blommor, packa upp de sista flyttlådorna, handla, kl 15 kommer Daniel då ska maten vara färdig, på kvällen blir det hem till mamma och pappa :)
Onsdag: Klippning 10, sen träffa Bull för fika eller lunch :) Kl 18 ska jag träna sen till lägenheten och se fotbollen
Torsdag: Jobba, sen kommer älskade Johan hem <3
Fredag: jobba, slappa och tvätta :P
Lördag: jobba, städa kl 19 blir det inflyttningsfest och jäklar vad kul vi ska ha :D
Söndag:  sova på eftermiddagen ska vi hem till Johans förväldrar för mat och sådär :)

ha en bra kväll <3

dagens





Dagens
Jeans - hm
tröja - l golf

gårdagen

ingen uppdatering igår, jag vet. Var och for runt lite överallt, hadnlade lite smått åkte hem till johan hämtade en borr hos johans föräldrars vänner och åkte till slut hem till min familj :) Vi gick ut och spelade golf eller jag följde med johan, pappa och daniel spelade :) efter det blev det grillat, äppelkaka och tv, trevligt var det!
Skjutsade ner johan till tåget för en timme sen han ska till växjö kommer hem på torsdag.. saknad betyder det :(
här kommer bilder från igår, nu ska jag jobba <3



en glad jenny :)




Min cooling till lillebror som tyckte alla bilder blev fula :P man väntar bara på att mössan ska trilla av ;)



Min älskade golfare <3

min prins <3



Nu ska jag åka och hämta min prins, sen ska vi mysa ikväll :)
Hoppas ni får en kanon lördag!

uteplatsen



Titta vad fint det blev på vår uteplats :) ska bara hitta ett tvåmanna bord också :)

lördag

Hade en kanon mysigkväll igår :) Jag och Fiona såg skattkammarplaneten jag älskar den filmen :) Sen kom filip och de spelade sims, jag låg mest och tittade på :P Cyklade hem, var lite svårt att somna första natten själv i lägenheten men det gick :) Nu ska jag hem till Enelie ricka lite te och hämta mina zinkhinkar :)
Ikväll kommer Dabiel förbi för att se fotbollen sen blir det mys med min prins <3


jag saknar fotbollen

Frida var inne, fotbolls frida min frida som jag alltid umgicks med det sist året av fotbollen. Hennes minisk hade gått av så hon hade knappt spelat fotboll på hela sommaren :( Tycker synd om henne eftersom hon är en av de bästa jag någonsin spelat med och en av de snälllaste människorna :) Hennes speöförståelse och vilja är det inte många som har. När hon kommer in saknar jag fotbollen något enormt. Jag vill verkligen börja igen vill verkligen. Men det skulle vara Lindsdal och det lindsdal som finns idag är inget lag jag vill spela i. Idag saknar jag fotbollen så är det :(

Om typ två timmer stänger jag och då ska jag umgås med bästa vännen :)

fredag

dax för att jobab igen, fredag sen är man ledig i två dagar :) Johan åkte till gbg idag, firmafest! han lär väl vara lagom död imon när jag ska hämta honom :P Ikväll ska jag vara med fiona, filmkväll blir det :D jag är mycket laddad :) Lägger in en bild på dagens outfit ikväll också och resten av bilderna jag lovade igår :P haha, ha en bra fedag!

kök



 


Så här ser vårt fina kök ut nu helt underbart :) Jag är totalnöjd :D






Denna bukett gav jag till världens mest underbara kille :)
Nu ska vi äta tacograttäng, gott ska det bli :D
Fortsätter med bilder senare <3

eftermiddag

gud vad jag lägger pengar på blommor.. haha idag har jag fixat till sovrummet, bukett i vardagsrummet och bordsdekoration till vardagsrummet, där försvann ytterligare några hundralappar och då har jag ändå 30 procent rabatt.. så är det när man har dåliga vanor. Men fint komme det att bli och jag fick upp gardinerna i köket imorse :) Lägger in en bild ikväll! Johans mamma och lillasyster kommer på besök lagom till idol ikväll, efter det blir det promenad, har ju knappt kollat runt i området så det ska bli kul :)
Hoppas ni får en skön eftermiddag!

<3

dagens



det är lite kyligare ute idag så jag tänkte jag skulle ha på mig min myströja som jag köpte i sthlm :)
från vero moda, jeans till det från hm. Nu ska jag kila iväg till jobbet, hoppas ni får en toppendag!
Igårkväll var Jonas förbi (min andra lillebror) han käkade upp halva vårt mackpaket och lämnade allt kvar så vi fick städa upp det idag, typiskt småbrorsor :P

solros

bloggen är knäpp, :P ska strax sova, hoppas ni haft en bra dag :)


de senaste dagarnas outfit

 
långärmad - only
tröja - gina
jeans - hm


      tröja-monki
     jeans- gbg
    cardigan - gina


Klänning- forever 21

 
 Klänning - gina
cardigan- vero moda


Ursäkta för dåligkvalite :P


eftermiddag

min lillebror ska komma förbi för han hade tråkigt och ville ha hjälp med spanskan :P så då får jag lite sällskap för idag är det tomt uppe i centrum, men det blir gutt med träningen :D

<3

onsdag

Hej, hade en jättetrevlig kväll igår :) Gjorde paj och åt tillsammans med fiona, filip och titti :) Sen såg vi en film som var väldigt bra, men minns inte vad den hette :P Blev rätt sent igår men kul var det! Kul att träffa titti med, händer inte varje dag, tack för igår<3

Idag är det jobb igen, men ska vara själv hela dagen kattis behövde vara ledig, får ta och lägga in bilder ikväll har ju lovat ett bra tag men det kommer ikväll nu fnkar ju internet! Tack filip :) Ikväll ska jag träna, kl 19 någon som vill följa med? thomas pass :)

Aja, ha en fin dag :)
Min snälla mamma kom förbi med gardinerna idag :D glad blev jag, så ikväll blir det gardiner till köket :)

hosta

gud vilken hosta jag har! tufft att jobba, helt plötsligt tappar man rösten inför kunderna :P haha, men det får gå iaf :) Ikväll ska jag ringa folk, vill träffa Fiona någonkväll denan veckan, bara snacka skit och umgås som vi är bäst på :D
Hoppas på att få igång internet ikväll i lägenheten :D

<3

måndag

hej allihopa :) Måndag idag, första natten i lägenheten har jag avklarat och jag svo förjävligt :P förhoppningsvis beror det på min jävla näsa och hosta men annars är allt bra :) Lite läskigt att flytta hemifrån, men kommer ju vara hemma en del ändå :) Imon åker jag nog hem, ska hämta gardiner mamma sytt och lite annat :)

Vad hittar ni på? Hoppas ni får en underbar måndag :)
<3