ha det bra =)

Idag har jag haft körlektion, gick helt ok :P Gjorde teori med, gick inte bra elelr upptcäkte när jag kollade i arkivet över tidigare tester så har jag haft 60/70 på 4 prov!!! grrr.. en poäng ifrån, blir man irriterad eller vad??

Sen gick jag på stan med fionen :) Köpte lite grejer som jag behövde ^^ ahr nu köpt allt tilltunisien albumet, små stickers och klistersaker ochsådär :) köpte även en silverpenna :D väntar bara påa tt bilderna ska komma.. orde komma på fredag hopaps jag :) Fiona och jag åt på graffitti och när hon skulel gå på bussen fick jag hennes latte  och efetr några klunkar avr det faktist gott, så vänta abra fiona snart driker jag nog kaffe ^^

nu är jag hemma med johis :D igår kväll fick jag reda påa tt min familj skulle åka till Tyskland, de åkte imorse och kommer hem på torsdagkväll, de skulel till något badhus och sådär :) ska ju jobba så kunde inte hänga emd men tycker det är kul för dem att de åkte iväg de behövde de!! Har ju varit hemma hela sommaren! Så jag och Johan lagade hamburgare mde pommes mycket mycket gott :D inte ätit pommes sen í somras!

Nej nu ska jag till soffan och gosa med min älskling!
ha en bra kväll <3


shit

Mitt humör är sjukt dåligt. Känner för att lägga mig under en filt och bara gråta. för biland behöver jag det, gråta utan anledning. Idag är en sån dag eller det blev det nu. Just nu skulle jag bara vilja låsa butiken och börja gråta, men det kan jag inte. Jag får inte börja gråta, för det kan komma in kunder när som!

Nej, just nu är det inte bra. Just nu vill jag bara bort. Sen måste jag cykla i regn och motvind hem till johan hur mycket gladare blir man då? Men förhoppningsvis så kan johan fixa mitt humör, det brukar han göra.


måndagkväll coh det är blä ute :(

Snart börjar jag nog tro att jag verkligen är söt :P senaste veckan ahr det varit två som ahr vrålglott på mig och nyss så var det en kille i 30 års åldern som skulle köpa rosor till sin fru och sa till en kille han pratade i högtalartelefon med att den andra killen skulle komma upp till blomsteraffären för att det jobbade en skitsöt tjej där ^^ Ofta man säger det högt när jag står två meter ifrån honom ;) mohaha, ibland blir man glad för småsaker :D

Om ni inte förstår det så jobbar jag, är ytterst uttråkad försökte ringa min pojkvänn men har mobilen avstängd.. han och fiona är på vinprovning, men jag trodde inte det skulle ta så lång tid? för han skulle typ vara här uppe nu..
Sen har jag frysit hela dagen :( och då är jag verkligen varmt klädd! Blä blä :(

Ikväll ska jag hem till Johan, kanske se en film och sen soooova och gosa :D

Imon har jag körlektion halv tolv min fjärde ^^ Sen ska jag göra lite teoriprov och sen ska jag och Fiona gå på stan ahde faktist tänkt att shoppa lite :D om jag hittar något ^^ men ska köpa en gosig randig tröja på hm iaf och så grejs till håret som är dyrt ^^


<3

vill vill vill

sitter och tittar på Idol :D
haha..
sen ska jag hem till Johan och äta :)
Vill gå ut och gå sen idag med, är sugen på det!

Gaaah sen vill jag vill vill vill att kalmar ska vinna sm guld för det skulle vara så jävla kul!!! För det skulle bli så mycket snack om det i hela Sverige! fast jag tror gbg vinner, rätt sjävlklart! =(

<3

Sm guld? svårt att sova..

Helgen har varit helt kanon än så länge :)
I fredags firade jag och johan 15 månader, johans föräldrar bjld oss på mat åp söderportscafeet och sen så såg vi på the kingom en sjukt bra film som alla borde se!!

Igår så tog jag och johan det lugnt på förmiddagen sen åkte jag hem övningskörde en stund och gjorde mig iordning kl 6 så jag, fiona och my på mamas och papas det var jätte gott :D som alltid!
Sen åkte vi hem till my åt marrängsvich och såg på shek 3 =) Det avr jag, fiona, my, titti, rp och ange som var där :)
Sen drog jag hem först av alla :P typ kvart i 12 jätte trött...

Men eftersom att jag tydligen inte ska kunna sova så är kl 7.48 och jag är trött men kan ändå itne sova..
Tänkte underhålla mig med sims ett tag..

Kl 11 ska jag se idol misasde det i fredags! Sen sak jag lyssna på kff kl 3 smguld? hade velat där men fullt sedan länge :( Jag tror på kff komemr tvåa men hippas kan man ju alltid sen äger de totalt :D

Efter det blir det kåldolmar hos johan :P Ikvälls ak vi se åp filmen kl 9 det är allt jag vet för dagen :P
Imon blir det jobb =)


<3

jag älskar dig!

15 månader :D
Du är mitt lyckopiller och jag älskar dig så otroligt mycket!!
Skulle inte klara mig utan dig!!

<3


image33

kvvväl

Kvällen är lugn, har sett daniel spela innebandy, de losade med 3-2.
Ska se på ett gott parti om 5 min, sen sak ajg rigna min bästo talka lite skit :D

Imon ahr jag körlektion kl 9 sen praktik hela dagen sen ska jkohans föräldrar bjuda på middag ute :D Sen blir det bio 21.15 med johis :) The Kingdom ska vi se :)
sen blir det nana

<3


tanke

Godeftermiddag :)
Idag har jag varit ledig ifrån skolan för min lärare skickade sms till klassen och sa att hon hade influensan och någon vikarie fanns det inte. Men fick ändp börja dagen med att gå upp tidigt på morgonen, dels för att jag och lina var tvugna att fota oktoberbuketten för det hann vi inte igår och sen sov johan över :)

Men har annars mest läst och mellan halv ett till halv tre var jag hemma hos Emelie en runda innan hon skulle börja jobba :) Har lånat massa bra böcker av henne! En av  dem är Små citroner gula som jag läste ut idag den är skriven av Kajsa Ingemarsson otroligt bra, den rekommenderar jag till alla :D

92332-32

Har precis tagit en varm skön dusch så sitter i morognrock, funderar på att ta på mig pyamasbyxorna, ska ändå bara vara hemma ikväll... Det är så himla fint väder ute nu :D Men imorse var det så disigt och äckligt, när jag kom hem vid nio så frös jag i flera timmar!!

Kom att tänka på en bild jag har i mitt rum och jag blev så arg / besviken på en viss person. På bilden står det friendship is valuable, men de här orden betydde så förbannat lite för dig!  I ettan så var allt så jävla bra, det var vi tre mot världen. och DU och jag sa att vi var så lika på alla sätt. Sen kom sommaren, jag ringde men du fullkomligt sket i mig ringde aldrig tillbaka. I tvåan var allt annorlunda, du gled ifrån mer och mer, det var ditt eget fel. Men jag antar att vi två blev trötta på dig. Idag har så är jag glad att du gjorde osm du gjorde, du visade att du inte är någon som man kan lita på. Jag fick en ny vän som jag vet är min riktiga, vi hörde av oss till varandra i sommar och hon visade att hon brydde sig. Sen har jag kvar min ängel från ettan också :) Nu vet jag att du har svårt för mig. Jag har svårt för dig också, men det är din förlust inte min.

Hoppas ni får en bra kväll :)

<3

panic

sitter hos johan, hjälper honom att plugga för om inte jag hade varit här hade han struntat i det totalt. gått och lagt sig eller något ditåt, han är så lat min pojkvänn!! gaaah ibland blir jag tokig å honom !!!
Men men det är väl sånt  man får ta när man älskar någon :P

Så är mitt humör low för den här datorn är dum i huvudet!!


Men tränade idag, mitt ben funkade inte fullt ut men jag sket i att det gjorde ont!

imon onsdag sen torsdag sen looooov :D

<3


innebandy

har spelat bandy idag.. vi vann två matcher förlorade två men vi var fasen nära att vinna en till så jädra irriterande!!!
Men det var ändå kul och jocke är så jädra flummig :P han hade tack tal till oss och sa att vi var de bästa personerna han någonsing spelat med hahahaha :P
Men nackdelen är att jag ahr fått ett mega mega stort blåmörke på mitt smalben :( jätte ont när jag går!!

så nu sitter jag hemma hos johanm ska hem om en timme, äta och ta det lugnt ikväll :) Älskling ska plugga ^^ fast han tycker inte det är roligt.. men jag tvingar honom till det ;) Han är det bästa jag vet :D


<3

godmorgon :)

Gick upp 7.20 har duschat, ska sanrt göra mig iordning och äta frukost sen sak jag hem till johan :)
Han sak laga pannkakor åt mig :D:D
Kl 12 blir det bandyturnering, jag lina elin och vår rektor (jocke) är på ett lag hahaha :P
Får se hur detta kommer gå.. vi kommer ha kul iaf =)

Hlegen har varit jätte askön och lugn :)
I fredags sov jag hos johan minns itne avd vi gjorde jo vi såg idfol sen sova vi :P
I lördags jobbade jag sen åkte jag och johan hem till mig vi åt varma mackor och såg den där filmen alfie! den var bra men dåligt slut :( Du är det bästa i hela världen johan!!
I söndags såg jag först daniel spela mott kff det gick inget bra överhuvudtaget.. Sen var jag och johan och såg på kff på pipes de vann med 2-1 guttigt :D Igårkväll tog jag det lugnt, läste ut aupair och pratade massa i telefonis :D

Ha en bra dag :)
<3

lördag

Sov hos johan inatt det var så himla skönt har inte sovit så här bra på hela veckan :)
Behöver honom nära mig då blir allt så himla mycket bättre :D
Så skönt att du är hemma igen!! <3

v. 46 kommer jag bo oss johan hela veckan :)
Hans mamma och louise är i thailand och hans pappa i sthlm!

Nu sitter jag på jobbet, ska sanrt fixa massa i butiken :P
haha, men måste ta det lite lugnt först!
Efter jobbet ska jag hem och ta det lugnt med johan!
Ikväll blir det film på tv och imon slaaaapa :D
Vad ska ni göra i helgen? =)

<3

hejhopp

hej =)
Idag sov jag hos Lina vi avr helt däckade efter gympan igår så vi gick och la oss tidigt =)
Men vi ahde det mysigt och Linas hund Svante han är galning, men världens sötaste :D

Idag är det pratik, =)
Vill ringa fiona mne tror inte hon ahr slutat, är på prathumör ^^
haha, så det blir nog bra får göra det någon gång efter tre..

Ikväll ska jag träffa Johan :D
Åh vad jag längtar :)

<3

sakna

jag är uttråkad!! väldigt uttråkad!!

Sen saknar jag johan pohan, men han är hemma på fredag :)
Då blir jenny glaaad!! :D

<3

kvinnomisshandel

Idag ahde vi samhällskunskap och några från socionom utbildningen kom och berättade för oss om kvinnomisshandel.. Det är helt sjukt stora siffror som finns på det.
1/3 av kvinnorna i hela världen blir någon gång misshandlade av sina män.
20-30 kvinnor i sverige var 10:e dagar.
Straffen för kvinnomisshandel är så låga att det är sjukt!!

Men så tänker man efter lite, skulle man själv anmäla, skulle jag anmäla johan om han slog mig? Aldrig!! Det skulle jag inte och i vår klass är det många som skulle göra likadant som mig!
Lektionen gav mycket att tänka på, för det är så lätt att det händer just dig. Enligt statestiken kommer varannan person i min klass bli misshandlad!!

Uscha..

Sitter på jobbet nu, är fullstädigt dött här!!!
Inga kunder över huvudtaget och jag är trött vill hem :P
Fast jag och bästo ska gymma sen ^^

<3

kväll

Nu har jag variut med Fiona vi degade mest som vanligt :)
Åt god mat med kyckling med ris :D
Ser på moulin rouge nu, kommer nog få svårt att sova ikväll är så van vid att höra johans röst!


Men det var inte därför jag skrev, tänkte bara säga att jag blev väldigt glad idag, fick nämligen en komplimang från någon som jag beundrar väldigt mycket och då blir man så himla himla glad :D


<3

dagens outfit

92332-29

Ny tröja idag :)

Jeans - bic bok
kortärmad - jc
cardigan - abacus

Ljuset i mitt rum var för dåligt så det blev på toaletten som alla kan se :P
Speglen är typ delad i tre det är därför det är svarta streck!

92332-28

Uppifrån xD

92332-27

:)

Jag är hos Fiona förresten :P
Vi väntar på typ kyckling eller något ;) För sen ska vi äta :)
Jag är hungrig elllr inte så mycket var jätte hungrig innan :P
Ikväll kl 21 ska jag se moulin rouge! :) För den filmen är så himla bra :D

johan är i polen och där är han sjuk =( Stackars lilla pojken fast han får föröska sova lite :P
Sen ska jag ta han om honom när han kommer hem på fredag :)

<3

outfit :P



Jennys outfit ;)
Skolfoto idag :P hahah
tagna med mobilkameran därför itne världens bästa kvalite den andra avr död :P




känner mig duktig :P
ha en bra dag :) <3

heeelg

har haft en toppen helg :)
I fredags så var jag med tjejerna Fiona, My och Stina :)Vi såg på Idol och åt tacos :)
På lördagen jobabde jag sen avr jag på stan en runda med Fiona och Stina på kvällen avr jag emd mitt gos :) Vi såg på the wedding date, den avr muchos goood :D
Idag så har jag bara tagit det toklugnt, :P eller jag har sett på film, gått promenad, bytt gardiner, bytt lakan i sängen och pluggat :P Sen mötte jag johan och nu ikväll ska vi plugga, och så ska vi se på film vid nio :) The Coleteral, verkar vara väldigt bra!! Sen ska älskling sova hos mig :D:D

På tisdag morgon åker ahn till Polen och ska flumma runt med sina kompisar ^^ :P haha

<3

godmorgon :)

Tänkte bara berätta om min dag igår :)
Skolan började jätte bra, gjorde brudbukett en fint hängande med rosa nerine och blå ax verinica blev så himla snygg :) Lina lkyckades ju självklart spruta massa vatten på mig och jag skrek så alla glodde på mig :P Men jag och lina tyckte det var askul! (ingen annan :P )
Vi slutade tidigare så jag emelie och lina fick ännu mera tid att gå på stan :)
Jag hittade en jätte snygg klänning (mörklila) på hm och köpte en svart långärmad att ha under ska ta kort på de någon dag men hittar inte min kamera :(
Hade tänkt hitta ett ljusgrå strumpbyxor men fanns inte i hela stan!!!
Louse sa att de fanns på vila så måste kolla där, vill ju inte ha de märkgråa som finns överallt!
Sen avr vi och åt på Thai Silk var mycket mycket gott :)
Men man var megamätt efteråt!
Tack för en väldigt rolig eftermiddag :)

Sen åkte jag hem till johan, vi åkte till ikea vill ha så himla mycket där men har inga pengar :(
Såg ett gott parti sen åkte jag hem :P

Pluggade och sov :P

Hade tänkt avra duktig och försöka få in alla mobilbildere fersom att min kamera typ är full :S
Borde köpa ett större minneskort, om man nu kan det?

Idag är det praktik och jag och kattis kommer att ha fullt upp hela dagen så himla mycket bergavningsgtrejer tills på måndag!! Men det blir nog bra :)

Ikväll ska jag vara med Fiona, Stina, My (emelie?) vi ska äta tacos och se på idol hoppas jag sak bli himla kul :)
Har ju inte sett stina på sjukt lång tid heller :P Alltid trevligt att umgås med flickorna också!!

Ha en bra dag <3

gottigt

Igår var jag med Fionis :)
Vi flummade som vanligt och tog det lugnt :P
Jag tycker vi sak hitta på något nästa vecka också!
Lite längre stund xD haha
Kolla in fionas blogg på det fula klippet xD

Idag sitter jag på jobbet, började morgonen med ett samhällsprov, gick faktist bra :)
Sen började jag jobba redan 9.45 så blir en åttatimmarsjobb dag idag :P
Ortoligt vad dan går snabbt ändå..

Åt lunch med johan en gyrossallad, hur gott som helt :)

Linn kom förbi en runda min underbara ängel åh vad jag kommer sakna dig igen :(

Sen kommer emelie in, hon är så otroligt sockersöt :)
Så hade värsta folksamlingen här inne ;)

<3

namnsdag idag =)

igår så var ju fiona och my hemma hos johan :)
Förlåt för att jag gick och la mig avr så sjukt trött!!
Men det var trevligt så länge jag var vaken ;)
Jädra vad godis det blev över ^^
Men det är en kväll ikväll också ;)

Idag sitter jag på jobbet, känner inte för att jobba men ska sanrt öppna affären.
Är sugen på att gå på stan idag fasen Fiona idag skulle jag avrit ledig då ahde vi kunant gå på stan och typ spana på folk eller något ;)

Men så blir det inte..
Kanske en annan lördag? =)

By the way så har ajg namnsdag idag det är Jenny & Jennifer så jag tycker att ni borde gratta mig ;)
För det är sånt som inga kommer ihåg så därför sak jagh påminna min pappa om det i eftermiddag :P
Johan sa grattis när jag visade honom tidningen ^^

Hoppas det är lugnt idag, vill plugga..
nej nu ska jag öppna, mycket att plocka ut!

<3

fridaaay

jag får inte skriva för johan för han tycker den här låten är så fin :P
Den är med i lejonkungen
Har praktik idag, Kattis gick hem kl 3 hon var så trött så jag fick jobba lite, det är ju alltid trevligt :D:D

ikväll ska jag sova hos min världs bästa johan =)
Han gör mig till världens lyckligaste!!

Sen kommer Fiona och my med som jag fattade det? :P

Pizza ikväll iaf och chips :D
lalalla

<3




talking!!

Pappa uppgraderade om mig om att jag ahr fullt upp i helgen! ^^
Fredag sova johan, jobba kl 9 efter kl 14 ska jag ut till smedby och de daniel spela fotboll ^^ Efter det ska jag övningsköra med pappa :) Sen ska jag sova hos johan plugga på förmiddage,  kl 14 ska jag på bio ^^ VEn sån här disneyfilm som vi får geraits biljetter till jonas ska också med iaf :)
Kl 19 är det KU ^^ och den här gången SKA jag gå! FÖR LINN ÄR HEMMA I HELGEN!!!


Men sen måte jag plugga till satans helvetes samhällskunskap prov som komemr gå åt helvte..
Men provet är inte förrens på ondag :)

Förutom allt det här så har jag idag tränat, innan dess satt jag och emelie på skafferiet i två timar och fikade och glodde på folk xD

Ikväll kommer förhoppningsvis tittelitten :D
Men hon har inte ringt än..
haha ^^

<3

solrosen

Om jag har tur så kommer Fiona att sova hos mig ikväll :)
Åh det blir mycket bra :D:D
Du får se till att hinna färdigt att plugga ;)

Men först så ska jag gymma ^^
Ingen rygg idag iaf, är helt slut i ryggen!
Idag jobbar jag sen kl 12.. men det är kul :)
Lite lite folk just nu bara...

Bull om marcus får den där lägenheten blir jag avis på dig.
För så vill jag också ha det, men så ska jag ha det en dag så det så :)

Imon ska jag vara med tittelitten :D
<3

körlektionis

Igår hade jag min första körlektion :)
Det gick faktist mycket mycket bättre än vad jag trodde :)
Så det kändes skönt och min lärare var så HIMLA rolig :P

Ikväll sk jag sova hos Johan, skulle egntligen gympat innan jag kom hit.
Men inte kul att gympa själv sen var jag så trätt på historia lektionen så när jag kom hem till johan sov jag 20 min ^^
HAHA det är illa detta ;)

<3