En dag

Imorgon åker jag till Helsingborg :)  Med Linn, David och Anna! Det ska bli så himla kul! Jag är hemma igen på söndagen..

Ikväll ska jag träna :D Men jag kommer dö i värmen :P

Jag och Johan är tillsammans nu :) Det känns så bra!


Florist

Att bli en duktig florist är så oerhört svårt. Jag kom att tänka på det, jag undrar hur många år det har tagit för de florister som är bäst i Sverige? Jag har två år kvar men ibland så undrar jag om jag hinner lära mig allt. Det är så många saker man måste komma, man måste ha fantasi och ha färgkombinationer i huvudet! Men för att bli en duktig florist måste man få chansen, man måste våga satsa och man kanske faller, men om man någon gång klarar av att hoppa så är det nog värt det!


Onsdag

I övermorgon åker jag till Helsingborg, det känns jätte bra och det ska bli så himla roligt :) Titta på en massa band, åka till Danmark och bara ha kul!

Idag ska jag jobba =/ Det känns så himla surt! Jag är trött med, får se vad som händer ikväll.. ska
kanske till Lina problemet är att bussarna går jobbiga tider.. kan hinna men då msåte ajgs tressa som fan! =/  Fast iof kan jag cykla till stan för då kanske jag hinner! :P

:)

Jag har hela veckan planerad och jag bara vet att augusti kommer bli så bra :D Har så mycket kul planerat! =) Skolstarten börjar närma sig lite grann och jag vill börja igen! Det ska bli kul att träffa alla framförallt Linda och Emelie som jag inte har träffat på hela sommaren =/ Imorgon ska jag till ölnad och bada och sen ska jag till rp för alla som vill veta :P

En dag

Jag är hos Fiona :) Anton, Nilla, Elin och Jens kommer också hit :) Vi ska se på film och käka gott :P

Just so you know ;)


Rp är så bra :)


Fiona och Becka, ni är bäst :)


Good Charlotte The Little Things

Okej sommarens planer är dessa.

28-30 Helsingborg med Linn, David och Anna :) Det ska bli så kul!
4-6 Gbg med Fiona, Becka och Manda det kommer att bli underbart!
12 ska jag tydligen på släktträff dock på pappas sida vilekt betyder + 25 typ :P
19-20 Köpenhamn med kära familjen, tivoli och så :)

Den här sommaren kommer att vara den bästa på så länge!! :D

Det är nog så att jag börjar falla för dig rätt regält.

På torsdag då börjar halva livet igen, tillbaka till verkligheten så att säga :D
Titti gåsen borde komma hem nu med men det har hon ju inte tänkt gör apå två veckor =/


Det öser ner!

Idag regnar det :) Det är förbannat bra, för regn behövs så när jag fick cykla hem i t-shirt i regnet var det bara skönt!  Det är fredag och jag ska bara vara hemma. Det känns bra, lite telefon pratning med olika personer blir det nog! =) Men det är alltid trevligt!

Jobbar

Det är dött här, emma gick för en timme sen, har varit tre kunder eller något under den här timmen men nu är det otroligt tomt! Jag är extremt socker sugen med :P Ikväll kommer mina favoriter hem till mig =) De ska sova över! Det blir himal roligt, glass och jordgubbar är vad jag hoppas på!

Jenny tänker :P

Har ni någon gång tänk på att gräset ser ut som hö, som man skulle kunna ge till korna om det hade varit lite längre. Hur sticksigt det är att gå på och inte alls som det där mjuka gräset som fanns där för bara några veckor sedan.

Jag tycker det är fjantigt att vattna gräsmattan, det är snobbigt och jag tycker att det är fel. Visst ingen säger väl nej till en grön gräsmatta men det finns så mycket annat som vattnet behövs till och hur mycket vatten behövs det itne för att hålla en gräsmatta grön när det är så förbannat varmt och torrt ute, jag vill inte veta.

Kärlek är ett stort ord, för stort för mig för att ibland förstår jag inte. Men det kanske inte är meningen heller.

Vi är vackrast i hela världen!

Vi är vackrast i hela världen!


Turkiet och sånt där!

Jag har varit i Turkiet för alla som inte vet. Det var jätte bra, väldigt speciellt på många sätt. Muslimer är konstiga mot mig förbannat flörtiga ;) Men jag börjar att vänja mig :P Men jag badade och solade mycket, vi var på Hamam som är turkiskt bad det var kul! Var ute med en båt en dag med då blev man brun! Det bästa var att det var så varmt i vattnet 27 grader! Det värsta avr og ändå saltvattnet man fick så ont i ögongen!!

För övrigt har jag haft fullt upp sen jag kom hem, umgåtts mest med Fiona :) Titti knasen har ju åkt till sitt köra norrland och hon kommer inte hem på ett antal veckor! : /  Vi kan konstatera en sak vissa killar borde gå och dränka sig för att dom är sånna idioter och om jag kunde ta mina vänners olycka ifrån dem skulle jag göra det på 5 sekunder, jag skulle göra allt för att dom skulle få lite tur!

Tjao =)

Första inlägget

Första inlägget, Fiona har skaffat den här åt mig ^^ (Hon skaffar faktist det mesta åt mig ) Jag är hos Fiona nu,  vi ska gå på bio ikväll, på pirates 2 :D Den är nog mycket bra!

Tjao allihopa!