efter stan

Gud vad folk det var på stan!! Slottet var supersmysigt som vanligt, köpte lite godis en tomte att ha under granen och glögg :) Vi tog en fika på spressobar och där fick jag presenter av emelie och linas en lila mysig kofta och en lilablommig tunika :) + ett par öronhängen, ska sanrt testa allt :)

Jag känner mig helt slut med det är så himla mysigt med alla adventsljusstakar ute :) Laddar inför träningen mötte Rp på vägen hem, hon ska också gå då känner man sig mer motiverad :)
Ha en bra söndagskväll!!



söndag och 1 advent


IIdag tände vi första ljuset, mysigt är det och grått ute.








multihyacinter, mycket mer effektfulla än vanliga :)



fick plocka till mig en stor bukett från Kattis på min födelsedag :)
älkade amaryllis





visst ser det mysigt ut :)

Idag ska jag ner till Kalmar slott för att gå på julmarknad med Emelie och Lina, efter det blir det fika någonstans i stan :) Blir ett intesiv pass ikväll!!

Har jag sagt att jag åker till Gbg imon för att hälsa på min bästaste vän <3
Är där till onsdag, men hinne rnig blogga fler gånger idag!



22.23

har haft en supderduper trevlig kväll :) Fick en skitsnygg vas och ljuslyktor av mormor och morfar :) Visar imon, i savrt vettni :D Nu ska jag fortsätta se på sing a long, sen blir det nog nattinatti! :)
Söndag imon mina vänner helgerna går fort fort

julfint







Lite julfint, visar mer bilder imon tänkte jag, nu ska jag städa det sista för om en stund så kommer min familj och mormor och morfar och en viss johan har slängt kläder över hela vardagsrummet... haha
aja, ha en fin lördagskväll :)

<3

tårtkalas

hejsan allaihopa ska visa några bilder från min födelsedag :)







tårtkalas min familj och en älskling :)

lördag

Igårkväll var joahns familj här som sagt, fick en t-shirt, bolero och halsband från dem, superfint och matchar ihop vettni ;) Vi såg idol, tack och lov att johan åkte ut (äntligen!!) sen såg vi världens bästa film MAMMA MIA och jag bara ÄLSKAR alla sånger de är så galet bra :) nu ska jag iväg och shoppa lite, sen blir det potatisgrattäng, i eftermiddag kommer min familj och mormor och morfar, sen får det vara slut på allt firande :P

hörs senare <3

fredagkväll

förlåt för skitdålig uppdatering, fick massa fint av min familj :) Ett glöggset, ett kakfat/ tårtfat, en trippeltång :) Fick nog något mera men minns inte :P De glömde tytdligen något så får det sista paketet på lördag :)
Vill ni veta något kul , blomsteraffären går sjukt mycket bättre än förra året :D
Det gör mig glad, nu ska jag laga tacograttäng johans familj kommer lite efter sju!
Hoppas ni får en fin kväll!
Lovar bilder imon :)

<3

19 år då va

blev väkt av världens mest underbara :) Han sjöng och jag fick tårta + frukost på sängen :)
Hur gulligt är inte det? :)
Sen fick jag mamma mia filmen <3 som vi ska se ikväll när min familj åkt hem, ett jättefint halsband!
Sen fick jag parfym + bodlotion luktar jättegott, men minns inte vad den hette!
Nu ska jag jobba vidare, hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha med en massa tårta :P

<3

kvällerleller

jag hade kanondag igår :) Idag så har jag jobbat och tränat.. vet ni imon är det 27 november och då fyller lilla jag 19 år, det ni :) Annars så jobbar jag och står i, saknar min bästa vän, men dit ska jag på måndagkväll :) och vara enda tills onsdag, yipee :D hihi, annars då? :)

igårdagen och så



lussebullebak på g :)



ljus är mysigt på hösten/vintern :)



ofärdiga, finaifna lussebullar



Åh underbart himla goda :D



Min rätt så nya hm tröja :)



jag har nog glömt att visa min ursnygga väska :)
visst är den snygg!?

onsdag

nu är det onsdag, gårdagen var kanon :) berättar mer ikväll kommer massa bilder också, ni ska få se hur fint jag gjort det här hemma :) nu ska jag börja jobba <3

dagens





slänger in en dagens otufit idag med!
skjorta - vero moda
jeans - gina tricot
halsband - farmors
skärp hm

dörrkans





här ser ni min underbart vackra dörrkrans :)
Jag gjorde den idag, fin va?
Ni skulle se den på riktigt så himla himla fin :)

Har så

snösnösnösnösnösnösnösnösnösnsnösnösnö

åh det snöar ute jag vill bara gå ut och hoppa runt i snön :) Men hur kul är det att göra det själv? Johan är på träning så här sitter jag :P Haha, vill ni veta min överfyllda dag imon, kl 9 ska jag och johan storhandla, sen ska vi ner på baronen för att leta nya skor till johan, kl halv elva ska jag skjutsa honom till jobbet sen hem och lämmna maten och åka hämta bull, sen ska vi gå på stan några timmar :) jag ska handla de flesta av mina julklappar och lite sådära :) Kl 4 ska jag hämta emelie på hennes jobb sen ska vi hem till emelie och baka lussebullar :) Kl 7 kommer johan då blir det lite kebab och så mya med de nybakna lussebullarna :)
Kanon!!

<3

måndag

hejhopps, måndag är tidig idag så blir lite bloggning idag iaf. Är pigg och laddad för jobb, idag börjar julstjärna försäljningen och det är kul!
Hoppas ni också får en fin dag :)


ingen träning

blir ingen träning, blir långproromenad, kyckling och ris, ensam mamma söker och wallander kl 0. Blir en bra kväll, när som helst kommer Johan hem :)
Trevlig söndagskväll!

amaryllis





A


Amaryllis, visst är den helt underbar vacker :) Buketten gjorde jag till johan för en vecka sen som grattis till det nya jobbet :)

te och choklad :)

 



Jag har plattat håret idag :) finfint tycker jag :)
Har varit på Sova, Mairo och Hemtex. måste säga att jag Älskade det mesta inne på Mairo gud så himla snygga saker!! Men har inga pengar förräns på tisdag och de pengarna måste gå till julklappar, men hittade en julklapp där inne iaf :) Jag ser på make me a supermodel och dricker te till det är har jag lite mörkchoklad, mumsigt :)
Kl 6 blir det träning som sagt :)

söndag

söndagmorgon :) Johan har åkt till jobbet, jag sitter här och gör inget, rätt skönt! Har inga större planer för dagen.. Ska träna kl 18 och så tänkte jag åka förbi johans jobb har ju inte varit där sen de öppnade, ska springa in på hemtex och mairo med :) Vill köpa en massa, men det får bli på tisdag när lönen har kommit :) Då blir det gardinbyte och annat spännande :) Vad händer hos er idag?

<3

lördagnatt






Jag har en massa fina ljus tända i hela lägenheten, underbart mysigt är det :) Min vän världens bästa vän Fiona åkte nyss härifrån, vi har haft en toppen kväll med två bra filmer, massa prat, budapestbekelse och mat :) En sån där kväll man bara måste ha ibland, nu väntar jag på att min pojkvänn ska ringa så jag kan hämta honom, han är nere på stan och partajar! Så är det :)

affären pics











Lite underbara bilder från affären, jag längtar efter julen, MASSOR :)
Nu ska jag ut i kylan och plocka in allt :P

<3

snö snö snö





igår kom första snön hit, helt underbart tycker jag :D

lördag

har varit bra med folk i butiken idag, kulkul :) ska slänga in lite bilder sen tänkte jag!
Igårkväll var supermysig, vi åt tacos som sagt såg på idol och åt godis + att vi snackade massa skit som vi alltid gör :)
Efter jobbet ska jag hem och fixa lite sen ska jag rigna fiona för att vi ska hitt apå något ikväll :)
Braigt värre!

<3

fredag som sagt

efter massa timmars slit, sak jag ut i kylan och plocka in alla blommorna, men jag hann göra allt jag skulle och det känns bra ibland är jag duktig :) hoppas er fredag har varit fin, har jag nämt att det kom snö till kalmar idag? HELT UNDERBART :D

fredag

Klockan är halv tre, jobbar själv i eftermiddag, ska nog ta lite bilder så ni frå se hur fin butiken har blivit :) Jag håller på tt göra massa fina amaryllis/hyacint och julplanteringar :) Så himla kul!

Det är lite märkligt det där med kärlek jag och johan har snart varit tillsammans 2 år och 4 månader och jag känner mig som nykär. Saknar honom hela tiden när jag inte är med honom. Underbart är det :)

Ikväll ska jag vara med Linn, vi ska äta tacos och se idol mysigt värre ska det bli :)
pussis


torsdag

åh gud vad jag är trött. Började kl 8 idag, Ådalen hade öppethus, så vi började med att åka dit handlade massa blommor, I butiken blev det kaos men jag har kämpat hela dagen med att få iordning allt :) Nu är det Jul i butiken :D mysigt värre!

Är hungrig men min kära pojkvänn visste inte när han skulle komma hem och jag blev lite irriterad! Fiona ringde nyss, hon kommer förbi ikväll med Rp :) Mysigt värre :D


Nu måste jag bli pigg, dax att laga mat!

<3


dagens outfit






dagens
tröja - hm
halsband costa boda
jeans - gbg

onsdag

idag sov jag till halv 11 det var underbart :) Kl 12 åkte jag hem till Emelie som jag bara träffat en gång sen stundenten, vi snackade massa om allt mellan himmel och jord :) Det var himla kul, är glad att jag fick komma :) Emelie och JOnas ska komma hem till oss någon kväll i december :)

Nu ser jag lite på tv, måste laga mat snart, ska träna kl 19 ikväll som vanligt :) Skönt att röra på sig lite :) Fick hem min mössa från bellme idag också, underbar är den :)



emelie :)



min finfina mössa :)


från hittarp

 
 
  
 

 


Åh jag har dubbelt så många bilder från Hittarp och jag har fått SÅ HIMLA mycket inspiration, vill ni se fler bilder hojta till :) Men visst är dessa fina!!




Ska strax börja laga mat, har strykit kläder och städat undan från tvättningen i lördags, jag har hällt ut täckbark i rabatten, handlat och slängt kartonger, jag är stolt! Planen för kvällen är att umgås med mitt hjärta och se på tv :) ha en fin kväll!
<3

outfits



i söndags
tröja hm
cardigan vero moda
sjal hm



hm, ser gravid ut men men :P
klänning hm
strumpisar gina tricot



jacka daily express
kofta zara
tröja monki


3 dagar, ja jag är rätt dålig på att lägga upp outfit bild samma dag :P

tisdag

igårkväll var en supermysigkväll :) vi var hemma hos emelie för att gratta henne :) Hon fick ett glöggset av mig och johan  och pepparkakor och glögg såklart :) åh det glöggsetet vill jag också ha :) Det var mysigt iaf, vi sgå på fotbollsgalan också och Kalmar vann massa priser och det gjorde mig stolt och glad :) Det bjöds på glasstråta med och så var lina där med :)

Idag har jag färgat mammas hår, klippt mig bilder längre ner :) det blev superfint! Nu har jag bokat in klippning + slingor nästa gång, ska bli spännande :) men det är i slutet av januari det! Har även pratat med min fina bästa vän som har flyttat till gbg och vet du fiona jag saknar dig redan.








visst blev det fint :) kortare i nacken, lite page liknande :)
kanonis :)

söndag, vi har bokat till kreta :)

åh vilken helg jag säger då det. Igår tvättade vi, städade hela lägenheten, fikade hos johans farmor och farfar lämnade resegodis till fion, åt hos min familj, åkte till sibbe för att ge honom mat, såg film, sen åkte vi hem och la oss. Rätt så händelserik dag :P Just det vi var inne i stan också :) Bokade resa till Kreta :D 16 juli åker vi, till detta hotellet :)







visst ser det helt underbart ut :)

Idag har jag varit på Hittarp hela dagen, en grossist nere i skåne som hade öppethus, det var två inspiratörer där som visade massa snygga grejer, så nu har man inspiration till julen, tog självklart massa kort som jag ska visa :)
Ska snart iväg och träna är dödens, men behöver det! Efter det blir det god mat med min prins och mys :)
<3

fredag

kvällen igår blev inte som jag trodde, istället för att ta det lugnt i soffan så hämtade jag kläder som kommit från hm, superfina :) vi hälsade på lousie som köade i kylan!! och så åkte vi hem till joahsn föräldrar och drack te och åt en bulle :) En bra kväll helt enkelt! Nu ska jag till jobbet :)
Ha en fin dag!


lunchat nu

haft mycket att göra idag det är kulkul :) ska snart sätta igång med beställningarna vi har mycket till imon :) Rp kom förbi en runda :) vi ska ses någon kväll se film och så! :D johan kom förbi med mat den snällisen :) jobbar själv halva dagen så lite svårt att springa in till Konsum eller Ica!

<3

torsdag

god förmiddag :) jobb idag som gäller! Är finfint väder ute :) Toppen, är på bra humör har sovit gott inatt :) Min älskling lät mig soman först efter som han snarkar och så nu när han är sjuk!
Den här datorn är för övrigt väldigt konstig! Texten är pytteliten och ser jättekontig ut! Så här var den inte igår.. hm..
aja, torsdag idag imon är det fredag :) Imon ska jag ha filmkväll med fion coh titti och det längtar jag till :)


<3

två dagars outfit



tröja veromoda



bara för att jag är så läcker ;)



tröja vila


Min älskling är sjuk, han mår inte bra feber ochsådära.. Har precis sett oskyldigt dömd nu ska jag krypa ner hos honom :) Men det bästa är att jag har sånt kanon imunförsvar så jag blir aldrig sjuk! :) träning idag gick för övrigt kanon!!! :D
godnatt

onsdag

hejhopp :) onsdag idag, ska träna som vanligt kl 19! guttans värre! haha, annars så jobbar man det är lugnt idag, så är det :) nu ska jag jobba vidare! chao

systrar i jeans

godkväll, varit hos mormor och morfar, idag mysigt som alltid :) Jag hoppas min lilla mormor blir bättre snart bara :) men de komma till lägenheten när jag fyller år :D mormor har ju inte sett den än, hon kommer gå runt och titta på allt :)
jag och johan har byggt upp en möbel vi ska ha under skrivbordet, nu ser vi systrar i jeans på trean :)
ha en finfinkväll!

tisdag

godmorgon, är ledig idag :) Ska iväg till mormor och morfar med mamma idag :) Så blir en såndär riktigt lugndag, jag hoppas mormor är pigg, har ju inte träffat henne på lite mer än en månad! Det är riktgit grått och trist väder idag! uscha.. ska nog få med mig johan på en promenix ikväll :)

Just det ja, jag och Johan ska boka resa till Kreta i sommar, en vecka i juli blir det nog, helt underbart<3 :)





fika med emelie för en vecka sedan, nästa onsdag ska vi baka lussebullar, mumsigt värre :D
:)

kalmar ff sm-guld pics



Vi begav oss till Halstad som sagt med Johans familj och lillebror :)
Här är han i Halmstad :)



yes yes yes och vi var laddade :D





louise, daniel och johan! :)



Klacken var redo, så jäkla bra stäming :) guttans värre!!!



Matchen var igång :D och jag blev lycklig :)



haha, vi ser lite lagom frysna ut, det blåste och regnade ibland. När det väl regnade då var det inte lite regn!!





när halmstad tog ledningen med 2-1 började guldhattarna delas ut :) och handskarna som man kunde klappa med och aftonbladet lapparna :) för trots att halmstad tog ledningen var elfsborg tvugna att göra 5 mål!



2-2 slutade matchen och efter det stormades planen!! :D det var helt sjukt, kommer alltid minnas denna matchen!!



efter ett tag stormade även jag,johan och daniel planen :) det var känsla!!!
Men snacka om att planen blev förstörd en stor gyttjepöl :P







sen kom hjältarna upp på den minimala scenen :) ni ser väl guldhattarna och tröjorna? :D











det var underbart>!!!!! efter detta dog mobilen :P Men när vi kommit tillbaka till kalmar bar det av till stortorget för ännu mera firande :) Visste ni förresten att slottet är vitt/rött hur coolt är inte det? :)


<3

pics





min nya tokfina jacka :)




denna finfina bh:n fick jag av min prins för någon vecka sedan <3



måndag

pratade med bästa vän nyss på fredag ska titti och fion komma hit :) Vi ska äta tacos och mysa bara ha en sån där superduperkväll :) Det behövs för min Fion flyttar på söndag och fyfasen vad jag kommer sakna dig :( Men jag ska dit 22-23 november! sådetså =) vi har kommit fram till att vi måste skaffa scype( heter det så nu verkligen?) så det inte blir så dyrt med telfefonsamtalen :)

Jag och johan har handlat idag, ska slänga in bilder från den helt underbara KFF matchen :)

<3



smguld!!!!!!!!!!!!

sm-guld sm-guld sm-guld sm-guld sm-guuuld smguld smguld smguld smguld SMGULD :D het sjukt var det. 7000 kff fans i Halmstad, en sån kff publik har jag aldrig varit med om :) det var så jäkla häftigt!!!! :D Sen att det kom 8000 till stortorget igårkväll det var med rätt hätftigt! Sen kom cesar och det var coolt, aaah det var en sån jäkladag igår!!! Hur bra som helst, detta kommer jag leva på längelänge :) Jag hoppas spelarna vaknar upp med en jäkla bakfylla idag :)
Vill ni fira dom så vet jag att dom är på stortorget 17.15 idag för att ta emot publikens jubel en gång til :)

<3

lördag

Lördag har jobbat, eller jobbar fortfarande! Gud vad jag har gjort grejer hela dagen idag! Hur mycket folk som helst! Helt otroligt :) Var ute igår som sagt igår, kul kul träffade söt Frida :)
Men det var lite folk moch dyrt som fan att komma in :(
Efter jobbet ska vi hem till familjen och fira pappa, alla syskonen är ju iväg, vi ska ju till Halmstad, så blir tårta idag istället :)

fredag

idag är det folk helt underbart kul att jobba, ikväll blir det party :D jag är laddad till tusen! Sen kommer johan hem ikväll också :) ha en fin fredag!

torsdag

Jobbar idag, johan åkte till Malmö imorse han ska på utbildning han har fått nytt jobb :) Grattis, grattis grattis hjärtat!!
Det är guttans, för det är han värd <3 och då kan någon annan som trivs bättre på eniro börja där! Men eftersom han inte kommer hem förräns imonkväll så är jag själv ikväll vilket gör att jag åker hem till mamma och pappas för jag tycker inte om att vara själv, ska fixa lite med bilen och sy dit knappar på mina jackor och så slipper jag laga mat :P
vad gör ni idag? :)

<3

middag på table från igår



jag åt en supsersuper god ceasarsallad :D mumsigt!



johan åt pizza, suprise någon? :P



my och titts var där :D



Jens, robban och erik var också där :D



liksom stoffe och fion :)



här är jag och johan och linus i bakgrunden



jag ägnade mig åt att ta kort på stjärnor som låg så himla fint på bordet :)



titts efterrätt mumsigt värre såg det ut att vara :)



jens tog också kort, fint vettu :) det var en myckt mycket trevligkväll det måste jag säga! Supergod mat och supertrevligt sällskap :)




städat färdigt :)

jag har varit duktig har städat heeela lägehenten :) nu ska jag kila!
Får bli bilder ikväll istället :)

<3

onsdag

onsdag, lyssnar på Obamas tacktal det är coolt att han har blivit Usa:s president och jag tror att han kommer fixa det galant! För USA behövde någon ny och hans tal är mäktigt!

Ska städa lite nu, sen träffa Linn och sen hem till Fion :)
Ikväll blir det träning!

Jag finns här 24 timmar om dygnet, alltid <3

sov gott

godkväll :) haft en kanonkanondag :)
Var på stan med Emelie vi fikade och pratade hade det allmänt mysigt :) Ska visa shopping och andra bilder imon :)
Åkte till Bull, pratade som vanligt det behövs när man är med henne för då känner man sig glad sen! Åkte hem sen till Table middag med en massa folk :) Fiona, my, titti, johan, stoffe, robban, erik, jens, martin och thom tror inte jag glömde någon nu :) Det var superkanon :) KOm hem för en stund sen blev en superkväll! Nu ska vi sova!
godnatt <3

tisdag


I söndags var jag, johan och Lousie ute och gick tipsrundan på stensö, ser ni dimman på havet :)Oftast brukar man se över till öland, sjukt coolt :) Tisdag idag är ledig, ska träffa Emelie om en timme nere i stan :) Vi ska fika lite och så har en massa ärenden jag måste fixa idag med :) Hon börjar jobba kl 12 då ska jag träffa Johan för lunch sen får jag nog gå själv en runda med. Efter stan ska jag träffa Bull :) Ikväll blir det Table, apropå table är jag väldigt sugen på att ringa Fiona men om jag gör det nu skulle inte hon bli glad på mig :P Hon flyttar på fredag och det känns. Uscha, men det betyder egentligen ingenting för jag tänker fortsätta vara hennes bästa kompis sådetså :)










två dagar





två dagars outfit

överst tröja vero moda

underst
cardigan hm
klänning vero moda

måndag

måndagkväll, jobbat idag nu är jag ledig i två dagar :) känns riktigt bra! Blir stan imon med Emelie :) Träffa Bull på eftermiddagen och middag på Table på kvällen, fan Fiona flyttar på fredag och du anar inte men jag kommer sakna dig till tusen!! Varit ute och promenerat nu ser vi på färjan :)


<3

SM-GULD!!



sommar sommar sommar :) för jag tycker om denna bilden!

Har tränat är död jävla intensiv pass. Måste börja se Gossipgirl, har ju missat avsnitten som har gått i höst, tränar ju för det mesta på söndagar! Men men, n u ska jag se på tv jag hoppas er helg varit fin!
Förresten vad sägs om SM-GULD efter kalmars 6-0 vinst mot Norrköping. Låter inte het fel :) Därför blir det hamstad om en vecka, man vill ju vara där KALMARS FÖRSTA SM-GULD DET ÄR STORT!!!


<3

lördag

Gårdagskvällen var bäst helt underbar :) Började  med middag på källaren kronan med min prins <3 världens mysigaste :) Sen såg vi bond filmen kl 21, men den var väl sådär, fast bond filmer ska man ju liksom alltid se :) Ringde fiona vid 11, vi drog till km träffade fiona, my, nilla och emelie :) Skulle inte ut och dansat men två galna flickor vid namn fiona och nilla var ju med så det blev så, var med efter två shotar och en cider så går det när man inte druckit på 5 veckor. :P På väg till palace träffade vi ange, robban och challe, de sa att palace var dött så vi vände och drog till bisto med dom! Dansade satan hela kvällen och fick säkert i mig 6 shotar eller så :P haha kul var det iaf så tack för en kanonkanonkväll :)
Nu ska vi hem till min familj, blir en runda på golfbanan men det är bra för då får jag mig en promenad, sen ska vi byta däck och fixa till datastolen så den får rosa tyg :D bra va? :)

Ikväll kommer nog lillebror Daniel hit och sover över :)

<3